Fredag og drikkepress

Har dere noen planer for helgen? Det har jeg, men jo eldre jeg blir jo mer forandrer de seg. Sånn som i dag, har jeg følgende jeg skal få gjort i løpet av dagen:
Dette er altså mine planer for fredagen. Før hadde jeg nok heller planlagt hvor jeg skulle feste på kvelden, antrekk, hva jeg skulle kjøpt med av alkohol og hvem jeg skulle ut med. Vi forandrer oss med tiden! Egentlig så savner jeg heller ikke å gå ut like ofte som jeg gjorde før, men jeg synes jo det er gøy med en fest i ny og ne altså! Bare alt med måte.
Dessuten så er det jo forskjell på å bo sammen med en kjæreste enn å være singel. Som singel var jeg oftere ute enn nå, så jeg ser jo absolutt den. Derimot er jeg lei av at alle ting man skal gjøre sammen, handler om alkohol. Hver gang. Jeg savner når man kunne møtes kun for å møtes, ikke fordi man skal drikke alkohol. De tingene man gjør på en fest kan en jo gjøre uten alkohol også? Derfor drikke jeg ikke lengre for å merke rusen av alkohol, jeg drikker alkohol for å nyte det jeg drikker. For det er jo masse som smaker godt! Det er jo ikke noe poeng i å helle nedpå vodka bare for å bli fullest mulig heller. Da er det bedre å drikke en god drink man faktisk nyter, enn å drikke ren vodka for å bli full. Sånn sett er det bedre å bli eldre, det er mer respekter å ikke drikke for å bli full. Jeg forstår godt at det er vanskelig å la være å drikke når man er i en viss alder, fordi det er jo "sånn alle gjør". Det oppstår et press for å drikke, for drikker du ikke er du heller ikke en kul person.

Drikkepress er og blir en uting, men jeg kan lett forstå at det ikke er lett når man er ung og vil passe inn. Det å bli stemplet som å ikke være en av de kule, er heller ikke enkelt. Samtidig så står det enormt respekt av de som gjør det de føler for, uavhengig om du er "kul" eller ikke. Det viktigste er å være enig med seg selv, uansett hvor kul eller ikke kul man er i andres øyne. Så lenge du gjør valg som er rett for deg, er du verdens kuleste person!

Derfor har jeg laget en liste over hva en kul person egentlig er:

  • En som tar valg basert på det de selv ønsker 
  • En som ikke lar seg presse til noe av noen
  • En som står for sine valg
  • En som respekterer at andre har forskjellige meninger enn seg selv
  • En som ikke trenger å følge strømmen
  • En som er seg selv.

Hvor mange kan du krysse av for?

#fredag #drikke #alkohol #drikkepress #kul #ukul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livsnyteren

Livsnyteren

25, Moss

Sarkastisk, ironisk, klagende, depressiv, samboer, rastløst og drømmer om en rolig og fargerik A4-tilværelse. Egentlig er jeg ganske så glad. Velkommen skal du være! Alle mine bilder lages i paint og eies av meg. Stjeling av bilder vil få konsekvenser.

Norske blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits